تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان شناسایی باند ۵ نفره کلاهبردار در شبکه‌های اجتماعی افشاگری استاندار تهران درباره صدور پروانه‌های محرمانه در حریم پایتخت شرط جدید معافیت از سربازی اعلام شد ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ تمدید شد+ جزئیات جزئیات آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق سال ۱۴۰۴ قوه قضاییه: شایعات پیرامون برخی مدیران مرکز حفاظت و اطلاعات کذب است؛ بازداشت یا کشف فساد نداشته‌ایم دستگیری مرد آبادانی که فیلم کتک زدن پدرش در فضای مجازی وایرال شد+ عکس جزئیات معافیت سربازی در قانون جوانی جمعیت/ چه کسانی مشمول هستند؟ تأخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس خوزستان یکشنبه ۱۱ آبان پیش‌بینی ایلان ماسک از آینده گوشی‌های هوشمند داوطلبان آزمون استخدامی ایثارگران بخوانند / تمدید مهلت ثبت‌نام + جزئیات  ورود سامانه بارشی جدید به شمال کشور؛ هشدار سرمازدگی در ۱۳ استان آخرین وضعیت پرونده اعضای باند خرید و فروش کودکان در تهران ماجرای فروش سکه‌های تقلبی در شهرری بازداشت مأمور پلیس در ارتباط با تیراندازی مرگبار در هرمزگان / ماجرا چه بود؟

اطفای کامل حریق بندر شهید رجایی طی ساعات آینده

مدیرعامل آتش‌نشانی بندرعباس از اطفای کامل حریق طی ساعات آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 28
کد خبر: ۲۷۶۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدامین لیاقت مدیرعامل سازمان آتش نشانی بندرعباس، بعد از ظهر امروز دوشنبه ۸ اردیبهشت، در گفتگویی با اشاره به اینکه حجم آتش سوزی بسیار زیاد بود و امروز روز سوم فعالیت آتش نشانان و سایر نیروهای امدادی و خدماتی در بندر شهید رجایی است، گفت: با توجه به وسعت کار از آتش‌نشانان شهرهای همجوار و آتش نشانان سایر استان‌ها هم درخواست کمک کردیم.

وی با بیان اینکه این یکی از بزرگترین آتش سوزی کشور محسوب می‌شود، افزود: وسعت کار چندین هکتار بوده و حجم آتش سوزی با توجه به کانتینرهای زیادی که انواع کالاها در آنها موجود بوده زیاد است.

لیاقت در ادامه با اشاره به اینکه نوع حریق فرق دارد و دسترسی به خود حریق با توجه به اینکه در کانتینر بوده و درهای بسته و تغییر شکل داده بسیار سخت است، اضافه کرد: علت طولانی شدن دسترسی به منبع آتش سوزی به همین دلیل بوده است.

 وی به دود سفید رنگ در محل حادثه اشاره کرد و افزود: این دود نشان دهنده آن است که یعنی که در حال اطفای آتش سوزی هستیم و ۸۰ درصد کار انجام شده و آتش نشانان حال لکه گیری هستند. /ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار